fbpx

История на марките

>
История на марките

Axel accessories 

 

Добре дошли в света на Axel accessories

Axel е гръцка модна компания с водеща роля в световния пазар на дамски чанти, дрехи, обувки и аксесоари. Основана 1999 г. в Солун от Ифигения Кутсувели.Дългото пътуване на Аксел в света на модата започва през 1999 г.  като отправна точка е Гърция.

С напредъка в световен план на идеята за опазване на околната среда Axel Accessories създава нова серия продукти от рециклирани материали -чанти и аксесоари.

Бранда е вдъхновен от най-новите тенденции в  модата в световен мащаб, Axel предлага дизайнерски и стилни  модели, които допълват цялостната визия за всеки повод .

 

Моделите предоставят възможност за безкрайни комбинации за всяка жена, която иска да се чувства женствена и очарователна всяка секунда от деня.

За Axel всяка жена е различна и затова всяка жена е уникална!

 

DOCA


Гръцкият моден бранд  е създаден през далечната 1989г. и сега е известен със своите различни дизайнерски модели   в крачка със съвременните модни тенденции. Марката вдъхновяват жените, които държат  да създадат свой собствен облик и да бъдат разпознаваеми.

 

Вече 11 години MoboStyle е мултибранд бутик за дамски аксесоари на водещи марки с подчертано различен дизайнерски стил . Нашата философия е да предлагаме една различна селекция от дамски аксесоари, чрез която можете да подчертаете Вашия индивидуален стил и отношение към модата.

Свържи се с нас

  • Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00
  • office@mobostyle.com
  • +35988 4518255‬
  • Полковник Бонев №1 Пловдив 4000 България

© MoboStyle All rights reserved – Created by Eveda Design

Започбете да пишете и натиснете Enter за търсене

Списък със заявки

Нямате артикули в количката.

MoboStyle