fbpx

Условия за ползване

>
Условия за ползване

Mobostyle.com  e представителен каталог на голямо разнообразие от дамски чанти, раници, обувки и аксесоари и  ,чийто създател и собственик е Елико-2019 ЕООД. Сайтът има специализирана насоченост и в него може да добиете представа за актуалните модели аксесоари предлагани от нас.

Можете да напишете запитване относно продукт, а ние ще проверим наличността в нашите обекти и ще Ви отговорим своевременно.

Всички цени, посочени в този сайт, са в български лева . Всички цени са валидни до изчерпване на наличностите. Указаните цени на отделните артикули са за съответния брой артикули.

Продавачът се стреми да покаже максимално точно цветовете на всички продукти, но тъй като цветовете, които потребителят вижда на своя монитор зависят и от самия монитор, /от настройките на цветовете, а дори и от ъгъла,

Цветовете на всеки продукт са указани в текстовете към него или в приложения снимков материал. Съдържанието на този сайт не може да бъде възпроизвеждано или показвано без писмено съгласие на Елико-2019 ЕООД.

 

Вече 11 години MoboStyle е мултибранд бутик за дамски аксесоари на водещи марки с подчертано различен дизайнерски стил . Нашата философия е да предлагаме една различна селекция от дамски аксесоари, чрез която можете да подчертаете Вашия индивидуален стил и отношение към модата.

Свържи се с нас

  • Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00
  • office@mobostyle.com
  • +35988 4518255‬
  • Полковник Бонев №1 Пловдив 4000 България

© MoboStyle All rights reserved – Created by Eveda Design

Започбете да пишете и натиснете Enter за търсене

Списък със заявки

Нямате артикули в количката.

MoboStyle