Търсене
0
Количка
Нови

Връщане и замяна

Потребителят има право да върне или замени закупена посредством mobostyle.com стока, в рамките на 14 дни от датата на доставка. Потребителят не е длъжен да посочва причини за това. В случай на грешка от страна на mobostyle.com, куриерските такси за доставка, и за връщане на артикула, се поемат от последните.

Върнатата стока, трябва да е съхранявана внимателно, да е с ненарушени етикеция, качество и оригинална опаковка, и без следи от носене (ползване).

При замяна, новия артикул се изпраща на клиента след като вече закупения бъде върнат.

В случай на отказ от договора  (окончателно върнат артикул) , търговецът възстановява на клиента заплатената от него сума по банков път в 14-дневен срок от получаването на върнатия артикул, на посочения от търговеца адрес (виж по-долу). 

Потребителят има право да предяви рекламацията при дефект или скрит недостатък на стоката и след изтичане на 14-дневния срок за замяна или връщане. Всички курирерски разходи, направени от потребителя за връщането й на търговеца, се възстановяват от последния.


 
Как да върнем или заменим даден артикул:

·         В зависимост дали сте пазарували с регистрация в mobostyle.com или като гост, влезте в системата посредством един от двата линка в края на страницата.

·         Ако сте регистриран потребител, след вход в системата направете своята заявка чрез бутона Замяна/Връщане. От падащото меню изберете поръчката, която съдържа артикула/ите, които искате да върнете или замените. 
Ако сте направили поръчката си като гост, от линка по-долу въведете номер на поръчката, по която желаете да върнете или замените артикул и имейл, на който сте получили потвърждение за нея. Ще Ви бъде даден достъп до панел, от който ще можете да направите своята заявка.

·         В панела, ще имате възможност посредством бутона кошче да премахнете артикула/ите, които искате да запазите за себе си.

·         Ако желаете да замените даден артикул, моля изберете опция „Замяна“ и оставете  като коментар в полето за допълнителна информация линк или артикулен номер, на продукта, който искате да Ви бъде изпратен в замяна.

·         Ако желаете да върнете даден артикул, моля изберете опция „Връщане“ и в полето за допълнителна информация посочете банкова сметка (IBAN), по която да бъде възстановена сумата, както и име на титуляр. След като получим върнатия артикул, сумата ще бъде възстановена в 14-дневен срок от упражняване на правото на отказ.

·         При необходимост от връщане на платени с карта суми, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането, в 14-дневен срок от упражняване на правото на отказ.

·         Връщания и замени се обработват в 5-дневен срок, от получаване на върнатия/тите артикул/и.

 

Къде да върнем закупен артикул:

·         След приключване на Вашата електронна заявка за Връщане/Замяна артикула/ите се изпраща/т на адрес: 

Гр. Пловдив 4003,

Кв. Кършияка,

ул. Поп Тачо 19.

·         Пратки изпратени на адрес различен от посочения няма да бъдат разглеждани.

·         Артикули изпратени без направена заявка за Замяна/Връщане в системата, няма да бъдат разглеждани до момента, в който такава не бъде създадена от клиента.