Търсене
0
Количка
Нови

ТЕНДЕНЦИИ ПРОЛЕТ ЛЯТО 2017 ДАМСКИ ЧАНТИ : МЕЖДУ МАКСИ И МИНИ

Тенденции Пролет Лято 2017 дамски чанти : Между макси и мини

 

Дамските чанти този сезон са малки като украшения за празненства или определено извънгабаритни, блестящи като скъпоценни камъни или цветни вдъхновения от Поп арт тенденциите. Срещат се всякакви модели дори и за най-екстремните желания: пазарски чанти практични и просторни, през рамо, мини  за вечерта,за елегантни поводи,  големи пазарски чанти, и чанти, които висят на колана.

Какъвто и да е размер, модел и стил, основните ключови думи  за чантите през следващия сезон са креативност и оригиналност. Мотиви принадлежащи към историческите модели отново се представят на вниманието на съвременната жена. Актуални са и творчески интерпретации с украси от бродерии, различни средиземноморски щампи, материали със специална обработка и акцентни метални елементи.

 

Тенденции Пролет Лято 2017- Малката чанта е още по-малка!

 

Големите класически чанти за любителите на комфорта остават на заден план през настоящия сезон, "ще ги пуснем в  оставка" казват модните дизайнери, тъй като мини размерът е един от отличителните белези за чанти от пролетта, предлагащ богат избор от мини модели и форми. Актуални са деликатни мини  бижута, украсени с бродерия от цветни мъниста или романтични цветя, пискюли и помпони, за носене на рамо, в ръка и дори на колан. Размерът е  малко по-голям от смартфон. Тези малки чантички са най-популярни този сезон ,въпреки от време на време да загърбваме своя собствен комфорт. Малките чанти освен за елегантни поводи смело се комбинират и с по спортен аутфит през деня, като дават една модна разпознаваема визия.

Друг модел малки чанти са тип кесия за бонбони,които могат да задоволят всеки вкус със своя  минималистичен шик.

Нови еко материали с високо качество и различни на допир и усещане,  които придават още по различна визия на аксесоара.

 

Тенденции Пролет Лято 2017 Чанти: тип торба

 

Един от най-непретенциозните модели този сезон е определено чантата тип торба, тя задължително присъства като модна тенденция, но сега се появява в много изненадващи вариации. От малка към голяма тя присъства с цветни бродерии, от черна кожа комбинирана с акцентни и смели апликации до пастелни цветове с акцент в дръжките, които могат да бъдат покрити с цветя,вериги или бохо плетки. Нека да не забравяме металните дамски чанти, които и в този сезон присъстват, но този път нюансите са от медно розово до метално черно. Версиите на макси чантите тип торба са от по- мека и светла кожа, които  са идеални за почивка и пазаруване.

 

Тенденции Пролет Лято 2017 Дамски чанти: Съкровища във вечерта

 

Мини размер, необичайни линии и бляскави детайли определят елегантните модели този сезон,идеални за завършване на изтънчения външен вид, модели с богато въображение. Можете да изберете модел, който най-добре отговаря на Вашето настроение и рокля: от кръг до правоъгълник с футуристичен вид, до малки пликове с  ретро визия посипани с метални цветя и елементи. 

 

Тенденции Пролет 2017 Чанти: Актуални цветове

Сезонът Пролет Лято на 2017 е изключително разнороден. Цветовете, които могат да са срещнат са пастелни, ,метални, телесни и земни нюанси и някои ярки, които отново присъстват - наситено пламенно червено, ниагарско синьо и игликово жълто-слънчевия цвят на 2017.